Diensten

OneSafe Security Awareness Sessies MKB

Voor groepen van maximaal 15 personen een sessie van 1,5 a 2 uur om bewustwording te creëren op het gebied van cybersecurity. Onderdelen: 
- Inleiding en uitleg cyberrisico's
- Uitleg hoe schade is te voorkomen 
- Interactieve sessie met praktijkvoorbeelden 

OneSafe Business Continuity Solutions

Wat zijn de gevolgen van een stroomstoring of pandemie voor uw bedrijf? Hoe kunt u daarmee omgaan? Hoe kunt u de schade verminderen? Op al deze vragen kunnen onze experts u een antwoord geven. Wij helpen u met het vinden van creatieve en pragmatische oplossingen om uw bedrijf draaiende te houden en de schade te verminderen. Niet alleen op het gebied van IT maar op alle facetten van bedrijfscontinuïteit. Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. 

OneSafe (Security) Consultancy

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

OneSafe Security Software

Wellicht dat software uw leven en processen kunnen vereenvoudigen. Wij bieden u graag advies.